Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
VALPAR & AVEL

Blandis beagle och munsterländer från Gotland 2013

2016-09-28 23:37 #0 av: EmiliaJsk

Hej,

Jag och min dåvarande sambo köpte en hund tillsammans, en blandis av beagle och munsterländer (från Gotland) år 2013. Hon är född den 10 april 2013.

Vi gick skilda vägar och han har förbjudit mig att träffa mitt lilla hjärta (han står på pappret). Vilket gör mer och mer ont i mig för varje dag som går. Tycker det är så fruktansvärt att när man går skilda vägar så ska den ena visa sin makt att förbjuda en att få delad vårdnad på en familjevän man skaffat tillsammans.

Undrar om någon har också köpt en valp från den kullen och har telefon numret till uppfödarna? Skulle va kul om de kanske planerar en till kull, då mitt hjärta fick ett oroligt fint psyke, älskade allt och alla, kärleksfull, rolig och energifylld.

Eller om någon vet någon som säljer/föder upp valpar av denna blanding?

Mvh Emilia

Anmäl
2016-09-30 12:34 #1 av: Forest

hitta en tråd från 2013 och har denna blaning som din, kanske är personen aktiv på buke och du kan fråga denna om uppfödaren. Låter som en udda blandras och fundering om det var avel till bli jakthundar Funderarhttp://www.bukefalos.com/threads/blandras-beagle-och-musterlandare-funderingar.1190606/

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2016-09-30 19:42 #2 av: EmiliaJsk

Tack så mycket!! Kär

Jag hoppas innerligt att hon fortfarande är aktiv på sidan och kommer att svara mig. Det var en tjuvparning :p men ack så fantastisk blandning det blev!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.