Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Planer & mål för 2016

2015-12-31 00:11 #0 av: AnneN

Vad har du för planer, förväntningar och mål för dig och din hund det kommande året?
Hur tänker du jobba för att nå dessa mål?

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2015-12-31 15:01 #1 av: AnneN

Planerna för det kommande året är:

Velvet: Ha roligt tillsammans, fortsätta träna nosework som hon verkligen älskar och ev starta på någon rallylydnadstävling, lära in några nya trix (vilka vet jag inte ännu). Hon fyller 10 år den 2 april, så det är inte så mycket tävlingsplaner med henne utan det vi gör är bara för att hon tycker att det är roligt.

Valle: Fört och främst ska vi ha roligt tillsammans, jobba mer intensivt på att få bort hans utfall helt och hållet, han har blivit bättre men beteendet ska bort helt! Detta tränar jag genom motbetingning/skvallerträning i olika miljöer och situationer.
Planerar även att tävla i rallylydnad och testat starta i lydnadsklass 1 under året, behöver bara finslipa momenten först.
Några nya trix blir det nog också, men vilka det blir vet jag inte ännu.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2016-01-06 14:45 #2 av: Maja2
facebook-album-10151098976299873.zip

Dina hundar är verkligen så vackra AnneN!
Mina mål är, framför allt att kunna rehabilitera staffen Cornelis. Han blev ju handlöst förlamad i bakdelen för 8 veckor sedan.  Molly fick operera bort ena ögat, så hennes agilityträning handlar mycket om avståndsbedömning i år. Annars är det mycket nosework i år. Prov i februari :)

Anmäl
2016-01-14 13:58 #3 av: Drömmis

Vårat mål blir att hitta på mer ihop :).

Testa vad som är våran grej och vad vi vill fördjupa oss i, samt ta många härliga långpromenader i nya områden, våga gå lite vilse för att hitta smultronställena :). 


Anmäl
2016-01-16 13:02 #4 av: Ellen89

Med Tia som fick ont i tassen sa far vi satta Flyball och Disc pa hyllan. Ska gora mer lydnad men framst blir det nog Agility. Hon ar 7 sa ska ta det lungt med henne men hoppas pa att tavla i Agility iaf. Om allt gar bra ska vi ocksa borja Freestyle eller DWD. 

Med Ace blir det lydnad och Rally - ska tavla i bada i ar, han tycker det ar skitkul och ar ganska duktig. Har borjat trana Flyball med honom men att hamta bollen och andra hundar ar lite svart for honom sa vi far se. Sedan ska jag gora Agility med honom ocksa.

Ska bli kul i ar, har just skickat for att bli medlem sa vi kan tavla Skrattar

Anmäl
2016-01-16 13:09 #5 av: AnneN

#4 Vad är DWD? *nyfiken*

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2016-01-17 01:52 #6 av: Ellen89

#5 Dances With Dogs Glad

Anmäl
2016-01-17 02:01 #7 av: AnneN

#6 Det har jag aldrig hört talas om förr, vill du berätta lite mer om vad det är?

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2016-01-17 02:09 #8 av: Ellen89

#7 Det ar nog ganska likt Freestyle men ar mer an dans mellan forare och hund. I den har lanken finns det nagra videos som nagra pa min klubb har verit med om. 

http://www.danceswithdogsclubqld.org/index.html

Anmäl
2016-01-17 03:30 #9 av: AnneN

#8 Av vad jag kan läsa mig till på den sidan så verkar DWD vara ett samlingsnamn för Freestyle & HTM Glad

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2016-01-20 13:50 #10 av: Ikatza

#8 #9 har i Frankrike kallar dom det for "oberythmée" (for att det gar ju inte att ha ett engelskt ord, vi maste ha en oversattning, och helst nan som later vetenskaplig :D) 
Har testat tva ganger - kul!
Roligast var en aldre herre  med en liten ilsken terrier som inte hade forstatt vad ordet riktigt betydde utan antagit att det var ett annat namn for lydnad. Hans min nar kursledaren forklarade att "det ar som att dansa med sin hund" var obetalbar :) Sen forklarade hon att det var som lydnad fast lite roligare steg, sa han muntrade upp lite och gick med pa att testa. Sa till slut fick han sin terrier att gora en "8" och snurra runt och verkade riktigt nojd :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.