Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
HUNDMAT

Sams field foder

2015-09-06 14:15 #0 av: _Emmeli_

Har precis köpt en säck Sams Field foder efter att ha pratat med personalen i djuraffären och dividerat fram och tillbaka.
Vi har alltså två hundar, hanen är en kastrerad collie/jämte mix på sju år, tiken är en kastrerad schäfermix på åtta år. Båda har blivit lite runda, och tiken blev nyligen diagnosticerad med furunkulos.
Försökte hitta info här, men hittade bara gamla trådar. Är det nån som har erfarenhet av fodret som känner för att dela med sig? 

Jag har erfarenhet av foder, och har jobbat med hundar, och kan rätt mycket om näringslära, och jag gillade ingrediserna och näringsinnehållet i Sams.

Anmäl
2015-09-11 03:59 #1 av: AnneN

Har ingen erfarenhet av just det fodret, men hoppas att det fungerar bra för dina hundar Glad

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2015-10-05 11:13 #2 av: Mutal

Jag har erfarenhet av Medium Adult (den röda) och vi hade den i nästan två år, men det visade sig att hon inte mådde bra av det i slutet så nu har vi bytt till Pure Natural. 

Anmäl
2015-10-05 19:02 #3 av: Ravynsfair

Min pappa köpte av misstag Sams Field's light & Senior till min förra hund. 
En äldre Schäferhanne, det slutade med klåda och magbesvär, ingen höjdare för vår del alltså. 

Hade jag haft en furunkuloshund så hade jag gått över till färskfoder. 
(Det är dessutom jättebra för överviktiga hundar)
Svårt att komma undan kvalstren i torrfoder. 
Om du inte har möjlighet till det så frys ner torrfoder portionsvis ett par dygn innan utfodring för säkerhetsskull så att kvalstren dör. 

Vänliga hälsningar Sanna. 
Medarbetare på Blandrashundar, HBT & Socialt stöd.ifokus Sol

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.