Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Husky + Boxer

2015-06-07 21:14 #0 av: Itasca

Hej!

Vi ska ev. bli med omplaceringshund och det gäller då en liten tik på 6 månader.
Hon är en blandning mellan Husky och Boxer och därför vill jag gärna höra om ERA huskyboxrar och era erfarenheter av denna mix (och bilder är alltid kul ;)).

Jag har stor hundvana sedan tidigare, dock aldrig med dessa raser.
Nyfiken och såklart jättetaggat på att ge denna flickan ett så bra hem hon förtjänar!

Tack på förhand!

Linn

Anmäl
2015-06-07 21:16 #1 av: thea_thea

Oj vilken konstig blandning! Men hon är säkert underbar, eller man får hoppas ;)


Anmäl
2015-06-07 21:35 #2 av: Hera

Det lär vara en hund som behöver väldigt mycket aktivering. Vad kommer ni erbjuda hunden?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-06-07 21:38 #3 av: AnneN

Är inte själv jätteinsatt i någon av raserna, men rekommenderar att läsa på ordentligt om båda raserna så ni är förberedda på alla de olika egenskaperna raserna har då man inte vet riktigt vad som slår igenom förrän hunden är vuxen.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2015-06-09 23:54 #4 av: [vikinga ängel]

Jag tror att det kommer bli svårt för er att tröta ut dena hunden. Och du det är mycket huskey i så skulle jag rekommendera drag träning för att minska energin och det kommer hunden troligen älska. Men då huskie brukar leva i flokar utomhus och är kända för att fälla 'massor' när de är inne hundar så räkna inte med att ni kommer att ha ett ohårigt hem 'någonsin' igen. Mina släktingar har 8st huskie i uteinhängnad i norge, och de tävlar med dom i släddrag i bergen. Och min mormor har haft 2st boxrar. Jag tycker om boxrar de är vakra, men de är skarpa och kampiga och kan bli väldigt bedrövliga om man inte ar pli på hunden. Mormor hade jätte problem med att de drog och att de inte lyssnade (hon hade stor vana ed hund sedan innan hade haft golden retriver och terrier uppfödning) men dessa var av annat lynne och hon hade därför inte kvar dom så länge. Men jag önskar all lycka till dig. Jag får inte någon riktig bild i huvudet på hur dena korsning facktiskt ser ut. De känns så olika för mig ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.