Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA

Blodgivande hund

2015-03-17 12:27 #0 av: AnneN

Nu kan Valle stolt titulera sig som superhjälte = blodgivare Smiley grin Han var så duktig och lugn, tyckte nog mest det var mysigt att ligga på ett bord och bli klappad av 3-4 personer samtidigt och sedan få massa godis och beröm Hjärta

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2015-10-13 02:06 #1 av: AnneN

Idag på förmiddagen är det dags för Valles 2:a blodtappning. Ska om jag har möjlighet försöka fota lite under processen.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2015-10-13 16:41 #2 av: Ravynsfair

Åh så kul! Duktig Valle! SkrattarTummen uppPartajar

Vänliga hälsningar Sanna. 
Medarbetare på Blandrashundar, HBT & Socialt stöd.ifokus Sol

Anmäl
2015-10-13 21:34 #3 av: AnneN

EXTREMT KÄNSLIGA FÖR BLOD & NÅLAR VARNAS FÖR VISSA AV BILDERNA I DENNA KOMMENTAR!

Valle var riktigt duktig på blodgivningen idag Glad I väntrummet var han lite uppjagad och ville gärna busa med de andra hundarna, så då fick matte vara lite sträng för att han skulle varva ner lite.

Men väl inne i rummet så hoppade han direkt upp på bordet, satt och viftade glatt på svansen då bordet höjdes. Enda som rördes på han då de först rakade på benet och tog blodprov var i sann labbeanda svansen.

Blodprovet visade att han var fri från infektioner så då var det dags för blodtappning, då fick han ligga på sidan med en handduk som huvudkudde = mys i hans värld.

Det fanns inte minsta tecken på att han ens skulle ha försökt röra en muskel medan de rakade han på halsen. Inte heller medan hon stack första gången men inte hittade något blod där det borde ha funnits, så fick sticka om och han låg fortfarande blick stilla.

Under hela blodtappningen så låg han i princip helt stilla, enda som rördes var svansen om någon pratade med honom Skrattar

Fick massa beröm och gotta efter att de tappat han på ca 5 dl blod.

Fick även höra att hon aldrig hade varit med om en hund som var så lugn och enkel och låg så stilla, de flesta brukar iallafall vara lite brydda om rakapparaten och nålen eller bli otåliga efter någon minuts stillaliggande, men inte Valle.

Finns en bra anledning till att han ligger så totalt stilla.... Han NJUTER av all uppmärksamhet! Tänk att matte & 2-3 pers till ger han all sin uppmärksamhet och klappar på han samtidigt i minst en hel kvart!

Han var ju i paradiset! Skrattar

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.