Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA

4 mån. valp med flytning

2014-10-20 10:34 #0 av: NinjaKakan

Sitter i kö till djursjukhuset för rådgivning men vill gärna ha lite hjälp från er med. Hunden är en blandrastik som blir 4 månader den 20 oktober. För en halvtimme sedan märkte jag gulgrön flytning från slidan. Hon har ju inte löpt än så livmoderinflammation känns det inte som, men detta är trots allt
Min första hund Också. Någon som någon ide om vad det är?

Anmäl
2014-10-20 10:36 #1 av: VildaVittra

Det är ganska vanligt med exempelvis UVI på tikvalpar som kan visa sig på lite olika sätt. Glad

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-10-20 10:40 #2 av: NinjaKakan

Okej så då är det bara att åka in ? Jag reagerade nämligen på att hon 2 dagar i rad kissat inne och hon har skött sig väldigt bra länge med rumsrenheten..

Anmäl
2014-10-20 10:48 #3 av: NinjaKakan

38,5 i temp hade hon nu.

Anmäl
2014-10-20 10:49 #4 av: VildaVittra

Det är inte säkert att ni behöver det, UVI kan behandlas med vanliga matvaror, men det är bättre att veterinären bestämmer per telefon om det behövs. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-10-20 10:52 #5 av: NinjaKakan

Okej. Då hänger jag kvar på telefonen så får vi väl se. Tack för ditt snabba svar :)

Anmäl
2014-10-20 20:54 #6 av: NinjaKakan

Imorse bad dom mig avvakta vilket jag gjort. Nu ringde jag igen för hon inte har ätit sin mat vilken hon brukar men hon har busat hela dagen och nu hade hon 38,7 i temp. Men dom sa att jag inte behövde åka in idag, men att flytningar från slidan brukade inte vara pågrund av uvi. Så dom sa att jag kunde höra av mig imorgon. Sen tycker sambon att jag överreagerar och att vi borde låta det vara. Han tycker jag är hypokondriker när det kommer till min valp, men åt andra sidan är hon min bebis så. Suck .

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.