Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
O.T. OFF-TOPIC

Har ni inte sett detta så ta en titt på hela !

2014-09-23 11:02 #0 av: Ceccan

Helt otroligt härligt att se ... 

Anmäl
2014-09-23 11:04 #1 av: Ceccan

http://www.youtube.com/watch?v=-d8EYyveK_E

Anmäl
2014-09-23 12:41 #2 av: [fabienne]

Själv får jag ont i magen av att se detta då jag tycker att hundarna ser fruktansvärt kuvade ut. Glädjen i att få gå ut och promenera verkar obefintlig. Jag skulle inte bli förvånad om dessa hundar är tränade till detta med el eller annat obehag.

Anmäl
2014-09-23 13:36 #3 av: Cindy S

Man ska alltid ha koppel, det finns alltid någon stackare som är livrädd för hundar.

Jag som vuxit upp med schäfrar skulle också känna obehag. Man kan ju inte lita på att någon som går med hundar utan koppel är en vettig människa.

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl
2014-09-23 14:46 #4 av: Lilllens

Härligt? Njä. Det ser ser stelt ut.

Anmäl
2014-09-23 15:34 #5 av: IngaTrnqvist

Hundarna ser väldigt låga och oroliga ut. Sen finns det de som är hundrädda, även jag skulle inte känna mig så bekväm med att stöta på ett gäng stora hundar utan koppel. Har även hört att hundarna i klippet "tränats" med obehag och elhalsband, även om jag inte sett bevis på det.. Nä, jag skulle tycka det vore härligare att se glada hundar i koppel. 

Anmäl
2014-09-24 10:05 #6 av: anche

Man ser väldigt tydligt att hundarna är kuvade och rädda. Hela kroppsspråket säger det. Hur dom håller in svansen stilla mellan benen. Lågt hållna huvuden. Det känns som dom kryper ihop bakom ledaren. En glad avslappnad hund skulle inte gå på det sättet.

Anmäl
2014-09-24 11:13 #7 av: Ceccan

Det var inte min mening att ni skulle må dåligt av att se videon . Mitt syfte var mer att hur vi människor kan få våra djur/hundar att följa sin ledare . Sen tänker jag mig inte alltid för när jag skall formulera mig  utan att det kan bli lite galet. Men vi upplever på olika sätt och har olika åsikter .  Jag möter ofta en husse med sin schäfer ( Lös ) vid sin sida , dom gånger jag har mött på dom , har aldrig denna hund släppt blicken ifrån husse . Skillnaden mellan dessa hundar och denna hund är att den trippar vid sidan av husse & ser glad ut ! 

Anmäl
2014-09-24 13:19 #8 av: vallhund

Tja ser man upp till CM så ser det säkert häftigt ut!

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.