2014-08-14 14:33 #0 av: marathos

Vill dela detta evenemang som kommer att vara på många orter i Sverige. Det är start på alla orter på söndag 17/8 kl 12. Evenemanget är till för att skapa medvetenhet om hundarnas situation i Rumänien och andra länder.

From  1 januari 2015 kommer en ny lag om hundar. Många ägare kommer troligtvis inte att ha råd att ha kvar sina hundar. Risken är stor att hundarna dumpas o hamnar i kommunala shelters. Många riskerar att skadas elle dödas. Det kostar 20 kr per start och pengarna går till att hjälpa hundägare i Rumänien att ha möjlighet att ha kvar sina hundar.

I länken nedan finns alla orterna. Tryck på orten så kommer du vidare till FB-sidan för orten.

http://wfts.dogrescue.se/wfts-2014-orter.html

När hundar från andra länder omnämns så brukar det bli väldigt många negativa kommentarer om att adoptera hundarna till Sverige. Det känns onödigt att skriva de igen eftersom att jag tror att nästan alla här på forumet har läst det tidigare.

Det är alltid några som nämner att de kan tänka sig att stödja insatser i Rumänien för att hjälpa hundarna på plats och det här är ett ypperligt tillfälle.  De flesta föreningar hjälper många hundar på plats också, även om hundar adopteras till Sverige.