Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Låta hund bada i pool?

2014-04-27 15:34 #0 av: 2014

Halloj!

Nu är det som så att vi har skaffat en pool till i sommar. En ganska stor som man bygger ihop själv. Man ska ju ha i en massa medel i den också osv osv.  

Åh min hund tycker om vatten väldigt mycket, så jag vet att han kommer vilja bada med oss. Men jag vet inte om det är så bra eftersom det kommer vara en massa medel i den. Men i för sig så kommer han ju ej få bada ofta i den..

Hur gör ni andra som har pool? Låter ni era hundar bada i den ibland? Sköljer ni av dom med "rent" vatten sen eller är det kanske inte så farligt för dom att bada i de iaf?Anmäl
2014-04-27 15:37 #1 av: Jetaime

Själv hade jag nog inte låtit min hund bada i klorvatten regelbundet men om det var någon gång då och då och man sköljde av hunden noggrant efteråt och lät toka så tror jag inte det ska vara några problem.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2014-04-27 15:45 #2 av: molam

Beror ju ocks¨på vilken pälstyp hunden är så klor Kan förstöra pälsen. sen får man tänka på att badande hundar gärna "tuggar" i vattnet eller dricker det eller n¨tt sånt det är ju verkligen int bra för en Hund att få i sig sådana medel

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2014-04-27 16:46 #3 av: 2014

1# Jag vet inte om vi kommer ha klor. Eller man kanske har det i alla poolar.. Men om han skulle bada skulle han absolut inte få bada ofta i den.

2# Han har typ en shih tzu/bolognese päls. Han har dom raserna i sig bland annat. Men han kommer bli kortklippt snart. Jo det är ju sant, han brukar tugga i vatten.. Men nu kommer han ju ej nå botten i och för sig så han kommer bara kunna simma runt eller glida runt på en madrass haha (:

Anmäl
2014-05-01 00:41 #4 av: Catta-

Jag simtränar min hund i en hundpool på jobbet. Det är klor i den och hon har aldrig blivit dålig av det. Sköljer av henne noga efteråt. 

Anmäl
2014-05-03 09:27 #5 av: 2014

4#  Jaha okej :) Men då kanske det inte är nå problem för min hund heller sen. Kommer skölja av honom efter han badat då :) 

Anmäl
2014-05-03 11:00 #6 av: Catta-

#5 Förmodligen inte :) men vissa hundar kan få klåda och behöver schamponeras i special schampo efteråt.

Anmäl
2014-05-03 11:02 #7 av: Fialialej

Man kan ju tänka från andra hållet också: hur gött är det att själv bada i en pool med hundhår och dreggel? :) jag har nog undvikit hund i poolen så långt som möjligt för min egen skull.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.