Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
AKTIVITETER - Allmänt

Extern belöning

2014-02-20 09:48 #0 av: rahl

Något att tänka på när jag lär in extern belöning? Jag borde nog göra lättare övningar med blandras. http://youtu.be/bfZtt8JZLDE

Anmäl
2014-02-20 10:16 #1 av: [Nude]

Jag förstår nog inte riktigt. Vad menar du?

Anmäl
2014-02-20 18:35 #2 av: Haley

Förstår inte heller. I början får man ju göra det väldigt lätt. Ett kommando - varsågod att ta belöningen.. Och sen trappa upp.

Har ju ingenting med om det är blandras eller renras att göra hur fort de förstår. Snarare vilka raser det är, samt individen som sätter förutsättningarna. Min blandis var lättare än schäfern då schäfern låste sig på ett annat sätt. Behövde inte ens träna in den externa belöningen särskilt mycket (nu har vi dock inte gjort så avancerat än). 

Testa, och ge hunden den tid den behöver :)

Anmäl
2014-02-21 00:28 #3 av: Cahira

Vilken söt duktig tax! :) 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-02-21 13:00 #4 av: [Nude]

#3 Det var jag Nude som gillade din kommentar, Cahira. Så fint av dig att tänka på hunden och inte som jag på "problemet". Och du har ju rätt. Söt och duktig var verkligen sant! Skämtar

Anmäl
2014-02-21 17:28 #5 av: Haley

Såg inte ens att det var en video med! Men det ser ju jättebra ut :)

Anmäl
2014-02-21 18:17 #6 av: rahl

haley jag menade inte så utan skrev att jag borde göra lättare för blandras för att ni skulle skilja på vilken hund jag menade. det säger er inget om jag säger namn på mina hundar. och sen - det vet du inte - är blandras en slagen omplaceringshund.

Anmäl
2014-02-22 08:16 #7 av: [Nude]

#6 Tusen tack för din förklaring. Jag ska titta igen för jag har en nedtryckt omplacringar som var ett nervvrak när han kom.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.