Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Problem i snön

2014-01-29 09:13 #0 av: Fridaaaa

Kommit mer snö nu i dagarna här, så nu går det lite över magen på Roxy. Problemet är att det blir snöklumpar under magen som är ett **** att få bort. Någon mer som har problemet och hur kan man göra? Lite skeptiskt till sådan spray som jag läst på någon sida.

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2014-01-30 00:16 #1 av: redstaryena

Är det strandbodarnas impregnerings spray du hört talas om? För det fungerar bra på min hund i alla fall. Brukar spraya i handen och sen smörja på mage,ben och tassar.

Anmäl
2014-01-30 02:34 #2 av: Mixie

Sätta på henne en tröja kanske funkar :)

Anmäl
2014-01-30 10:01 #3 av: Fridaaaa

#2 Beställt en overall.
Tröja har jag haft och ibland ett täcke med ovanpå men blir blött igenom oftast när jag inte har använt täcket och täcket börjar hon växa ur så var dags att köpa nytt oavsett.

#1 Skrev det i #0 att jag är lite sådär till sånt, men har beställt en overall så kommer förhoppningsvis snart Glad
Inte sett sådant spray heller i djuraffären i stan (kanske varit slut?)

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2014-01-30 13:27 #4 av: redstaryena

Jag. Köpte den i en djuraffär. Och den här "impregneringen" funkar så att den avvisar snön. Vi brukar ha problem med att snön packar sig under tassarna, så det hjälper även mot detta men kanske det inte passar alla hundar. Dock känns det skönt för mina händer när jag smort in honom :)

Anmäl
2014-01-30 13:28 #5 av: Fridaaaa

#4 Djuraffär enbart säger inte så mycket, och som jag skrev i #3 såg jag det inte i djuraffären i stan men kanske var slut. Men löst det nu med att beställa en overall som förhoppningsvis passar Glad
Och som jag skrev i #0, är jag igentligen lite skeptiskt till sånt, men kanske värt att testa i framtiden Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2014-01-30 17:22 #6 av: redstaryena

Jo jag är med tveksam till olika sprayer men denna va bra till detta. Och klart att det är skonsammare med skyddsplagg. Använder det till "min" andra hund då hon ändå måste ha något på sig när det är så här kallt. Kylan och snön har kommit ner till Skåne nu :)

Anmäl
2014-01-30 17:23 #7 av: Fridaaaa

#6 Ja kylan och snön har kommit till södra Sverige, märkt det med haha (bor med i södra Sverige) Skrattar Hennes första vintern med så Lipar

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.