Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Behöver han ett täcke?

2013-09-26 22:59 #0 av: Imasy

Min första hund, som vi fick ta bort för två månader sedan hade så mycket päls, så henne var det aldrig några funderingar att ha täcke på, men den nya bengeten vi har skaffat oss funderar jag lite på hur man ska göra?

Han är en blandis mellan schäfer och rottweiler, men är lite för smal i mitt tycke, och har "så lite" päls jämfört med lapphunden vi hade.

Tror ni vi behöver ha ett täcke åt honom i vinter? Blir ju lätt 20 minus iaf och han gillar ju att gå långt/länge ute. Känns ju så taskigt om han ska gå och frysa.

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl
2013-09-26 23:35 #1 av: AnneN

En del behöver det, andra inte även om de inte har jätte mycket päls... Mitt tips är att avvakta och se om han verkar bli frusen om du inte vill skaffa ett täcke i förebyggande syfte.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2013-09-26 23:53 #2 av: Imasy

Grejen är ju den att han tycker snö är jättelajbans och dyker gärna ner i den och rullar runt, så även om han frös tror jag det roliga skulle ta överhanden, så jag vet inte om jag riktigt skulle se på honom om han fryser?

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl
2013-09-27 03:18 #3 av: vallhund

När han börjar darra, bli ynklig, drar hemåt, lyfter på tassar pga köldkramp, då vet du att han fryser.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.