Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
LÄNKTIPS

Söker tips om bra vintertäcke

2013-09-15 18:23 #0 av: Evningstar

Hej

Jag har en blandas mellan yorkie och dandie dimond terrier, och jag har problem att hitta ett bra vintertäcke till honom, har är lika lång i ryggen o kort som en tax är. Någon som vet någon som syr upp efter special mått?.

Mvh/ evningstar

Anmäl
2013-09-15 23:07 #1 av: Mixie

Det är ganska lätt att sy själv med lite fantasi och nål och tråd! Det tycker jag är lättaste sättet att få bäst passform och sen är det ganska kul att ha hemmagjorda saker som ingen annan har :)

Anmäl
2013-09-18 08:32 #2 av: Jetaime

Det ända jag vet är att hurtta har ett speciellt täcke som är anpassat för taxar. Men då gäller det att dom är rätt länGD ;)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2013-09-18 10:39 #3 av: Forest

Har du vart och provat ut täcken till hunden? 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-09-28 16:14 #4 av: lillvilda

Jag sydde ofta själv till min jack russel som jag hade. det är inte alls klurigt. Annars är ju tipset att åka till en butik med bra sortiment och prova på hunden.

Anmäl
2013-09-28 21:15 #5 av: Adalissa

Jag tror att just när det gäller täcken skall det väl inte vara så stora problem. Har själv en liten korv här hemma som drar 35-40 i ryggmått men knappt når över gräset i höjd (Shih tzu-mix) och jag köper täcken i 40 även om hon kan ha vissa i 35.

Problemet blir väl när man vill ha "armar" till täcket, köpte Hööks regnoverall och jag måste rulla upp benen bak för att hon inte skall gå ur dem men det funkar. Då har ju Hurrta mer anpassat både efter längd och höjd.

Men som #4 säger - ta med dig vovven till affären och prova. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.