Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Hurtta-sele

2013-06-07 19:52 #0 av: Fialialej

Hej hej! Jag köpte en Hurtta y-sele till min border collie-blandis idag. Fick hjälp att välja storlek av personalen i affären men tycker att den glider omkring och ser ut att vara för stor nu när vi gått lite med den.

Nån av er som har en sån och vet hur den ska sitta? Kanske nån BRA bild (eller film?) så att man ser ordentligt?


Tack tack! :)

Anmäl
2013-06-08 02:36 #1 av: Gia91an

Har en till min JRT tik och den sitter superbra. Upplever att den kan sitta lite löst men tycker det är jättebra i jämnförelse med det korvskinn till sele hon hade innan... Förra selen satt jättetajt, och hon kunde ändå ta sig ur den. 

Såhär sitter den! Är jättenöjd verkligen!

Anmäl
2013-06-08 23:13 #2 av: [Empisen]

Har du testat spänna in den? 

Såhär sitter Hugos:

Anmäl
2013-06-08 23:14 #3 av: [Empisen]

En aning tydligare bild kanske..

Anmäl
2013-06-09 00:25 #4 av: Gia91an

Ja är den för stor är det ju bara att spänna in liksom. Väldigt enkelt men rejäl modell! :)

3# Gud vad fin Hugo är, så jäkla musklig, jag som tyckte Stacey har växt till sig på de månader vi haft henne. tji fick jag ;)

Anmäl
2013-06-09 13:14 #5 av: [Empisen]

#4 Tack så mycket! Dessa bilder är ändå över ett år gamla.. Så han är mer musklad i dagsläget Tummen upp

Anmäl
2013-06-17 15:46 #6 av: Michaela-N

På bild #2 och #3 ser den ut att sitta perfekt. 

#1 Jag tycker att det ser ut som att den är lite för stor framtill. 

Jag har märkt att deras Y-selar sitter bäst på korthåriga hundar av lite kraftigare typ. På min vovve sitter den inte över huvud taget (han är nätt och långhårig.)


Anmäl
2013-06-17 16:00 #7 av: Gia91an

6# den sitter jättebra nu, den kom direkt från förpackningen där och hade därför ett veck där fram... Men den sitter jättebra nu så... :)

Ser man på denna så sitter den bättre där, då är den ingången med... :) Hade nog inte kunnat ha mindre, det hade varit för litet! :)

Hon har även fått lite mer muskler nu så hon har kanske växt in i den lite bättre med..

Anmäl
2013-06-17 16:02 #8 av: Michaela-N

#7 Aha ja men då så! För på den senaste bilden ser den inte alls för stor ut. 

Det är så tråkigt att Hugos sele inte passar på honom. Han har en sån där i orange men jag har fått sluta använda den då den ger skavsår i armhålorna Snopen


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.