Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Still goin' strong!

2013-05-29 14:54 #0 av: sarae

I helgen pratades det om att låta vår 18 år gamla MickieHund få somna in, men istället blev det en hälsokontroll hos veterinären som glatt konstaterade att han säkert kommer att kunna leva tills han är 20 år gammal! Enligt veterinären så är han i exakt samma kondition som han var för ett år sedan då han opererade bort en knöl vid ögat. Ingen vätska i lungorna, hans lilla blåsljud på hjärtat låter som det alltid har gjort - det enda som var galet med honom var en pågående liten ögoninfektion som redan är under behandling. Helt galet vilket långt Bäst Före datum den här herren har 

Anmäl
2013-05-29 14:56 #1 av: Mymlan

Söt han är.. Men även om de sa så så kan det gå väldigt snabbt från den ena dagen till den andra..

Döm Inte Människor Genom deras utseende. För du kan Inte se deras insida.

I am who I am, so like it or kiss my, yeah you know exactly what to kiss.

Smile to the world, than the world smiles to you

 

Anmäl
2013-05-29 15:00 #2 av: sarae

#1 haha jo det är vi väldigt medvetna om... vi har vart beredde på att han ska gå bort de senaste 6 åren. Men hittills har han bara fortsatt att förvåna oss alla. Varje år säger vi att han aldrig kommer att följa med till Frankrike igen (han bor där hos mina föräldrar 8 månader om året ca), att det blir sista säsongen i Sverige... men han håller visst inte med och hänger med hem varje höst ;) 

Och för er som undrar över livskvalité så är långpromenader och att springa som en galning på stranden fortfarande hans favorit sysselsättning. 

Anmäl
2013-05-29 15:09 #3 av: LinaK

Wow 18 år GladDet är inte dåligt! Vad är det för raser i honom?

Hoppas han håller sig frisk och kry fortsättningsvis!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2013-05-29 15:19 #4 av: sarae

#3 Haha nej det är inte illa - speciellt inte för en hund av lite större storlek. Ingen aning om raserna - han är en brasiliansk gatuhund så där är nog lite gott och blandat i honom :D 

Anmäl
2013-05-30 03:07 #5 av: Cahira

Herregud vilket kraftpaket till sötnos! Kär

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2013-05-30 10:20 #6 av: Frida B

Wow vilken ålder! 

 Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och medarbetare på Agility ifokus             
(f.d MelvinMimmiLufsen)

Anmäl
2013-05-30 10:55 #7 av: Fridaaaa

Härligt! Skrattar

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-05-30 12:43 #8 av: Forest

Härligt o läsa att han är så fräsh o fint trots sin ålder. Det är vanligt att ädre hundar ser illa, hör illa eller är lite senila men eran låter som han inte har detta. Otroligt fin söt gammel farbror som faktsit ser betydligt yngre ut än 18 år :)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-05-30 17:39 #9 av: sarae

Tackar! 

Nej, han ser inte ut att vara 18... om folk får gissa så brukar det landa kring en 6-8 år max. Han hör visst lite sämre nu, men är inte döv och synen är det inget fel på. Ingen senilitet heller. Däremot har han fula tänder och har antagligen kronisk IBD som blossar upp ibland. men det har han haft så länge vi kan minnas. Det är visst inte så nyttigt att äta tomburkar och annat skräp på gatan ;) 


En mycket speciell herre är han iallafall <3 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.