Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
HUNDMAT

Magnussons hundfoder

2013-01-06 12:43 #0 av: TjockaBerta

Jag är sur på Magnussons hundfoder.

Poo är allergisk mot kyckling och vi har kört med Orijen och det har gått bra. Av flera olika skäl kände vi att vi skulle byta foder. Jag ahr hört mycket gott om Magnussons och dessutom kan vi hämta själva i fabriken.

För säkerhets skull ringer jag dem och frågar om proteinet i fodret och berättar att ena hunden är allergisk. Jag får till svar att de inte använder kyckling. OK då beställde jag en säck.

När hundarna har provat några veckor är det så att Poo kliar sig halvt fördärvad och Th tycker inte  om det. Han vill inte äta det.

Då ringde jag Magnusson igen för att fråga om smakgarantin. Det var samma person  som jag tidigare talat med. Då säger hon att de inte har smakgaranti men att jag hade ju kunnat beställa ett gratis smakprov av dem.

Säger man inte det första gången en ny kund med en allergisk hund ringer???

Kan tillägga att grannens matglada hund som äter allt inte heller ville ha det.

 

Anmäl
2013-01-06 18:48 #1 av: [randi]1

Skulle vända mig till konsumenvägledare/konsumentverket, och hört med dem vad jag skulle gjort. Du har ju helt klart blivit lurad, men att det sedan kan vara svårt, fr personen du talat med, vill tydligen inte stå för vad den sagt. Lycka till.

 

 

medarbetare på lantdjur, omplacering, russkiy toy och vaktlar


Anmäl
2013-01-06 18:53 #2 av: TjockaBerta

#1

Tack för ditt svar. Jag känner mig inte lurad men jag tycker det var så osmidigt av kundtjänsten. Hade hon inte sagt något om gratisprover hade jag inte blivit sur.

Så kan det vara att de inte tål fodret eller inte tycker om det men det kändes så onödigt att dra upp gratisprovet när det var för sent.

Anmäl
2013-01-06 18:58 #3 av: [randi]1

Vet precis vad du menar, för jag har en schäfer som är otroligt allergisk mot fisk. Han får svår klåda och allergisk öroninflammation.

Jag tycker ändå att hon lurade dig, när hon sa att det inte finns någon kyckling i maten, men något måste det ju vara, när din hund reagerar. Tycker även att hon skulle sagt att du kunde få provpåsar. Det är ett stort gissel, med dessa allergihundar, och större blir problemet som med min, han äter inte vad som helst.

 

medarbetare på lantdjur, omplacering, russkiy toy och vaktlar


Anmäl
2013-01-10 18:13 #4 av: Susanna_w

Fast det är ju inte kyckling i fodret?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.