Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
HUNDFOTON & FILMKLIPP

Kurstider :)

2012-09-07 15:37 #0 av: SheViper

Nu är det längesen jag gick kurs och känner att det är dags att ta tillfället i akt med valp i huset. Den här gången valde jag tränare i granntrakten och vi startar med Stark den 17 september hos Jeppe Stridh och Hundägarskolan.

Det ska bli spännande med lite input och trevligt att träffa alla dem andra som ska deltaga i grundkursen :)

Här är Stark fotograferad den 1 sept. Han blir 16 veckor samma vecka som kursen startar.

Anmäl
2012-09-07 16:23 #1 av: AnneN

Kul med kurs Glad Berätta gärna sedan vad du tycker om kursen, vad de har för träningsmetoder, mm.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2012-09-07 18:46 #2 av: SheViper

Tack Anne :) Det mesta står här: http://www.nya.jeppe.org/ och det finns en hel del filmklipp. Vet inte om det är från TV-programmet från förr, för det såg jag aldrig, eller om det bara är infoklipp som de själva har producerat.

Det verkar vara ungefär samma filosofi som där jag gick med mina andra hundar, fast till Hundägarskolan tar jag mig på 20 minuter och deras kursstart passade i tid. På gamla stället startade dem redan i augusti...

 

 

Anmäl
2012-09-07 22:23 #3 av: Chilli10

Gud så söt han är! :) Lycka till på kursen.

Anmäl
2012-09-08 20:12 #4 av: SheViper

Tack så mycket :) Han kan redan en del av det som ingår i kursen men man måste ha gått deras grundkurs för att kunna anmäla till någon av de andra kurserna som jag redan nu vet att jag är intresserad av. Tror det är bra att känna av stället först också. Det jag mest är spänd på nu är vad det kommer för andra hundar, för dem verkar blanda i åldrar - cirkus kanske det blir *S

Anmäl
2012-09-09 10:35 #5 av: Forest

Lycka till med kursen,  alltid roligt att gå kurs :) Vad stor Stark har blivit himmla söt bild du bjuder oss på :D

 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-09-09 18:06 #6 av: SheViper

Tackar :) Ja man undrar vad som hände... Helt plötsligt försvann de söta valparna och det stod några slynglar där istället *S

Anmäl
2012-09-09 19:19 #7 av: Forest

6 hahah Flört

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-09-09 20:39 #8 av: Kalli

#1: Jeppe Stridh är av den gamla skolan och hittills har jag bara läst negativa kommentarer om honom så ska bli intressant att se vad TS tycker. :)

Anmäl
2012-09-10 12:51 #9 av: SheViper

Jag hörde också en massa negativt när han hade synts i TV. Jag såg aldrig inslagen eller om det var hela program?

Jag brukar gå mot strömmen och skitsnack gör mig nyfiken, något måste ju vara riktigt bra med den här mannen *S - så jag vill gärna skaffa mig en egen uppfattning.

Under åren har vägskyltarna med "Hundägarskolan" gjort mig nyfiken dagligen men jag har aldrig följt vägarna dit, nu är det dags om en vecka :)

Anmäl
2012-09-10 14:48 #10 av: Kalli

#9: Jag antar att de flesta vänder sig mot hans träningsmetoder, helst nu när de flesta vänder sig bort från inlärning med positivt straff och negativ förstärkning.

När han synts i TV har det väl främst varit i debattprogram och det folk reagerat mot då är nog främst hans härskarteknik, alltså att se ner på de som inte tycker som honom. Bland annat kallade han en av sina kvinnliga motdebattörer för "Lilla gumman".

När det gäller skitsnack skulle jag påstå att det är skitsnack att alltid när folk har negativa erfarenheter beror det på att de är avundsjuka eller liknande. I de flesta fall är det ju helt enkelt så att personen faktiskt tycker att det personen gör är dåligt. Flört

Anmäl
2012-09-10 19:49 #11 av: Forest

9 oja man ska inte lyssna på allt alla lär ut olika jag kan inte säga att en kursledare är helt komplett alla gånger som jag tycker utan jag tar lite godbitar. Jag har valt att bryta 3 kurser där jag inte höll med något som kursledaren förespråka eller tipsa om bla tipsa 1 om att sätta på hati på en 6 mån valp den tjejen som ägde henne kom inte heller åter Flört Jag går ofta kurser hos samma person har 2 st som jag anser har så mycket att ge o ser brister o kan hjälpa än utan att straffa hunden utan mer lär ägaren att gör si o testa :) Du får skriva sen vad du tyckte om honom om det var bra lr inte :)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.