Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
HUNDMAT

Sund Hundmat

2012-08-01 10:49 #0 av: Jetaime

Jag skulle bara vilja tipsa om ett färskfoder som heter SUND HUNDMAT. Absolut något att funderar på tycker jag :) Står en massa info på hemsidan: www.sundhundmat.se

Kanske någon som redan använder fodret till sina hundar?

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com 

Anmäl
2012-08-01 12:08 #1 av: Fridaaaa

Inte så insatt i det.
Hade gärna velat ge Lillan något liknande men har bara lite frys :/

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2012-08-01 20:28 #2 av: AnneN

Tack för tipset, enda nackdelarna (för mig) är att det inte finns någon återförsäljare här i närheten + att det inte är svensktillverkat (fast jag är inte så petig med tillverkningsland)

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2012-08-02 05:03 #3 av: vallhund

En annan nackdel är att det inte är ett helfoder.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-07-16 18:39 #4 av: Sund Hundmat

Hej på er allihop! Påståendet att vi inte har helfoder är felaktigt. Vi har i huvudsak helfoder, men säljer även några köttben och ett kompletteringsfoder som är frivilligt. Ni kan alltså med gott samvete ge era hundar våra helfoder precis som vilket annat helfoder som helst. 

Skillnaden är att vi har en uttalad hållbarhetspolicy, avseende allt ifrån djurhållning och miljö till fodersammansättning. Vi använder oss enbart av ingredienser från djurslag från områden där djuren har tillgång till utevistelse varje dag året om, och tar tydligt avstånd från intensivuppfödda djur såsom exempelvis kyckling, kalkon och gris. Vi värnar om att endast arbeta med närodlade råvaror, och det får inte vara mer än några timmars resväg från gård till lager. Vår produktionsanläggning drivs dessutom till 100% av solenergi via ca 8000 kvm solceller som försörjer inte bara vår produktion utan även kringliggande gårdar och verksamheter.

Ha en riktigt fin dag allihop!

Anmäl
2015-07-16 22:44 #5 av: Maja2

jag föredrar svensktillverkat spannmålsfritt, så jag ger Pondus färskfoder

Anmäl
2015-07-19 17:03 #6 av: Frida B

Jag funderar på hur det kan vara ett helfoder, om det är 100% ett enda djur. Oxblandningen finns hemma i våran frys, då jag fick ett prov med hem. Men det är ju bara ett djurslag i, behöver inte hundar flera djurslag? Är det meningen att man ska blanda dessa? 

En annan fundering, ser inte att det är ben eller så i fodret... Det behövs väl också? Och om man måste tillsätta det är det väl inte ett helfoder?

 Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och medarbetare på Agility ifokus             
(f.d MelvinMimmiLufsen)

Anmäl