Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
FÖRSÄKRINGAR

Försäkring

2012-07-06 21:25 #0 av: [madelaine]

Nu när det börjar närma sig flytt är det även dags att teckna en försäkring för Lily i Sverige.
Jag har tidigare haft alla mina djur försäkrade hos Agria, mestadels för att det helt enkelt "bara blivit så" då även mina föräldrar och syskon valt Agria. Jag började fylla i allt för någon kväll sedan, men så kom vi överens om att det kan vara värt att kolla runt lite först.

Vilka har ni valt att teckna er försäkring hos? Varför?
Har ni några råd eller erfarenheter gällande bra eller mindre bra bolag?


Anmäl
2012-07-06 22:12 #1 av: joheck

Mina är försäkrade hos IF. Mest för att det var det bolaget uppfödaren använde. Hon har ju bättre koll på det här än jagFlört. Jag gillar också att dom har en fast självrisk (2500kr). Har "stora hundförsäkringen" som innebär (tror jagSkäms) högsta skydd för veterinär kostnader samt livförsäkring.

Anmäl
2012-07-07 08:32 #2 av: Maja2

Jag har också if, har använt försäkrningen 3 gånger och är supernöjd med deras service.

Anmäl
2012-07-07 10:45 #3 av: Millahh

Jag har också IF, de har en fast självrisk, och det känns tryggt. Jag tycker att de är toppen! Vi hade tidigare en hund som var mycket sjuk, och IF var verkligen jättebra täckte alla behandlingar och återbesök. Så därför har det blivit IF för både hundarna och katten Glad

Anmäl
2012-07-07 10:50 #4 av: Sigriiid

Jag har också IFs stora hundförsäkring. Jag har hört mkt gott om de och den fasta självrisken är ett stort plus. jag har ännu inte behövt använda försäkringen och hoppas att det förblir så :-)

Anmäl
2012-07-07 11:28 #5 av: [madelaine]

Tack för era svar!
Låter som att IF är ett bra alternativ, ska läsa mer om dem :)


Anmäl
2012-07-07 12:35 #6 av: Kalli

Jag har Folksam och är också nöjd. Valde Folksam på grund av den låga självrisken och den billiga premien. Tycker att IF`s fasta själrisk är en bra ide men premien är för hög för min smak. Personligen sparar jag hellre de tusenlapparna till en ev. olycka men så vet jag också att jag har pengar till den rörliga självrisken.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.