Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
LÄNKTIPS

Följ Sveas framsteg här.

2012-07-02 21:34 #0 av: Ketang

Svea är en lite söt tjej med stor intelligens. Trots att hon inte är socialtränad, suttit mesta delen av dygnets alla timmar i bur och inte är äldre än 9månader så är hon smart, kärleksfull och trogen dom hon litar på. Jag fick hem Svea i fredags efter att hon bitit ett av förra familjens barn och för att göra hennes omplacering enklare för alla parter bloggar jag nu varje dag om hennes framsteg och hur hon har det hos oss.

Sveas blogg.

Anmäl
2012-07-02 21:47 #1 av: htt

Vad kul!! Ska favorita direkt :)

Anmäl
2012-07-02 22:21 #2 av: Forest

Vilken fin blogg Kyss  Vad duktig du är på blogga skriver mycket o din anonns var ju jätte fint Glad Hoppas att inte fler onyktra personer ringer o andra som tänkt avla på henne. Hon är som du skrev en oslipad diamant hoppas verkligen folk ser hela bloggen med dessa bilder så smälte jag. Glad

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-07-02 22:50 #3 av: Ketang

Tack snälla! Så fina ord ger lite ny energi att kämpa!

Anmäl
2012-07-02 22:54 #4 av: Forest

3 Styrkekram från mig o vovvarna, dottern hälsar o sa att hon var supersöt oxå  Flört

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-07-02 23:16 #5 av: appelsinchoklad

Vad bra du är på att blogga, önskar att jag också kunde det, hade tänkt börja blogga när jag fick hem valpen för att man ska kunna följa, men det har inte blivit av än och nu har hon bott här i två veckor.

Hoppas du hittar ett bra hem till henne, det förtjänar hon :)

Anmäl
2012-07-04 08:36 #6 av: Ketang

Tack ! Jag hoppas också att vi snart hittar ett bra hem till henne. Förra ägaren sa att hon nyligen löpt, men jag vet i sjutton! Känns som hon är på gång att löpa för Ville är i extas :-/ Värre nu än när hon kom, men jag ser inget på henne så vi får se. Kan ju ställa till det endel!

#5 Tack! Det finns än så länge så mycket jag vill få ut om Seva så just nu är det inte så svårt att skriva. Men ju mer hon kommer in i familjen ju mer vardag blir det och då blir det svårare! Men hon gör fantastiska framsteg och det går fort!

Sitter just nu och filar på ett inlägg som jag hoppas kunna lägga ut om en stund. Klockan 08.00 i dag hade jag redan haft 52 besökare i bloggen! Det är sjukt mycket på bara några timmar! Jag hoppas att alla som besöker bloggen läser allt jag skrivit om henne OCH delar med sig av länken till vänner och bekanta!

Anmäl
2012-07-04 09:07 #7 av: Forest

6 det bådar gott när folk iaf kollar in henne lite extra på bloggen o med dessa fina bilder på henne + allt roligt o läsa om henne så tror jag faktist att ett nytt fint hem kommer rätt så snart.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.