Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Gå fint sele

2011-11-10 07:25 #0 av: Kickilu

Hej!

Är det någon som har erfarenhet av en gå fint sele? Då menar jag en sådan som knäpps som en vanlig sele men har en rem fram över bogen där man även knäpper kopplet. Alltså ingen som drar åt runt benen.

Vad tyckte ni? Bra - dåligt?

Anmäl
2011-11-10 09:24 #1 av: isafisa

*tass*

Anmäl
2011-11-10 09:50 #2 av: Fridaaaa

Jag har. Hade det på några hundar på hunddagiset jag var på. Dock ser jag inte det som en långvarig lösning,utan som tillfällig. Bättre att lära hunden gå fint utan sånt.

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2011-11-10 10:27 #3 av: Kickilu

#2 Jag håller med dig men tänkte ha det som träning och när han är på sitt dagis. Det var "fröken" som tog upp det med mig eftersom han blir lite i gasen med alla hundarna och är rätt ny på dagis. Hemma börjar jag få ordning på koppelgåendet. Speciellt när vi går själva. Är min andra hund med kan han försöka lite mer.

Anmäl
2011-11-10 11:25 #4 av: Anibaz

Jag har en sån till hanen. Använder den när vi åker buss eller åker till nya ställen då han blir lite hispig och det är så mycket enklare att kontrollera honom i selen.

Jag har bara bra saker att säga om den. Den skapar ingen obehag överhuvudtaget och jag känner mig mycket tryggare vid bussåkning och stadspromenering när han har den på sig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.