Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA

Veterinären idag.. mag/tarm problem

2011-11-09 12:46 #0 av: isafisa

Lilla Nalle på 4 månader ska idag troligtvis få komma in till veterinären.. Han har inte bajsat på lite mer än 24 timmar och spytt flera gånger under den tiden.

Han vill inte alls äta, han åt lite igår kväll men det kom upp imorrse igen. Han verkar vara ganska uttorkad dessutom, inte så konstigt dock om man bara spyr... :( Typiskt så har dem såklart lunchstängt nu men vid 13 kan jag ringa..

Nu dricker Nalle precis, så vi får se om det får hållas där eller om det kommer upp igen.

Min lilla Nalle <3 Är super-orolig!!

Anmäl
2011-11-09 16:19 #1 av: isafisa

Nu ligger Nalle inne på djursjukhuset iallafall till imorgon, han hade något som liknade stenar i tarmen och magsäcken. Det var inte stopp än men det fanns risk för det, så dem ska ta lite bilder ikväll och imorgon och så blir det eventuellt operation imorgon om det inte kommer ut av sig självt :/

Orolig!!

Anmäl
2011-11-09 16:38 #2 av: AnneN

Ajdå, tur att du åkte in med han då... Håller tummar och tassar för att han ska slippa operation.

 

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-11-09 16:41 #3 av: isafisa

Jo, det var det första jag tänkte när jag vaknade och såg att hela hans sov-inhägnad var full i pölar av spya :/ Så hoppas bara på det bästa nu!

Anmäl
2011-11-09 17:55 #4 av: Forest

åh vad synd om lille gubben hopps altl går bra. och mycket bra att ni åkte in med honom.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-11-10 11:03 #5 av: isafisa

Nu är han hemma igen! Jätte trött efter en natt i bur+dropp+tratt, men han är då glad iallafall :) Han ska äta nå Gastro Intestinal foder i några dagar så magen får lugna sig, men sen ska det var bra :) Föremålen verkade komma ut med bajset :)

Anmäl
2011-11-10 11:12 #6 av: Skyress

#5 Du skrev att han har något som liknar stenar i tarmarna  är det stenar han ätit upp ute? Vet att det finns hundar som är så glupska så de äter vad som helst ute, speciellt om de har labrador i sig.

Anmäl
2011-11-10 12:31 #7 av: isafisa

Troligtvis har han ätit gammalt akvariegrus hemme hos sambons föräldrar, det står en ikeakasse med grus i källaren. Men ja det kan även vara något annat. Dem såg inte vad det var då bajset det kom ut med var så hårt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.