Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
BETEENDE

bajsar och kissar i sängarna

2011-09-10 09:01 #0 av: [shanti&luna]

Vi måste ha sovrums dörrarna stängda här hemma. Annars går Luna in där och både bajsar och kissar i våra sängar. Varför gör hon så?? Det är bra äckligt i alla fall.

/Maria- Sajtvärd Chinese crested ifokus

Anmäl
2011-09-10 09:15 #1 av: [shanti&luna]

Vi ska göra som en rekomenderade. Ha en liten bjällra runt halsen (sån som finns på katthalsband) och när vi hör henne gå upp för trappen ska jag följa efter och om hon tänker hoppa upp i sängen så ska jag avbryta beteendet.

/Maria- Sajtvärd Chinese crested ifokus

Anmäl
2011-09-10 09:41 #2 av: AnneN

Är det något hon alltid gjort eller har det börjat nyligt? Vet att katter som väljer mjuka underlag (tex sängar, soffor, mm) att kissa på så kan det bero på prooblem med urinvägarna, kanske en idé att kolla så inte lilla Luna har uvi?

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-09-10 09:54 #3 av: [shanti&luna]

Nä, hon gjorde det samma vecka hon flyttade in. Sen vet jag inte om hon gjorde så hos uppfödaren. Men där får dom vara i sängarna och sofforna till skillnad mot här. Vi har bäddar åt dom vid sidan om våran säng.

UVI har hon inte...hon kissar som hon ska och har ingen feber eller andra symtom.

/Maria- Sajtvärd Chinese crested ifokus

Anmäl
2011-09-10 11:13 #4 av: Forest

Hon är allså inte rumsren helt låter det som. Jag tror inte att hon har uvi eftersom hon oxå bajsar i sängarna. Ha stängda dörrar och ta bort mattor är mitt tips sen ut lite oftare och även utanför eran trädgård. Enja är en sån hund som inte bajsar i trädgården knappt att hon kan kissa här ute heller kanske Luna är sån oxå :)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-09-10 11:59 #5 av: [shanti&luna]

Nä, Luna kissar och bajsar ute i trädgården. Dom har fri tillgång till att springa där så länge vädret tillåter. Vi är ute med dom minst 5 ggr med. Vi klockar in det så det är 2-3 timmar mellan promenaderna. Oftare än så ska hon inte behöva gå. Hon kissar eller bajsar inte inne mer än i sängen. Så jag tror inte det har med rumsrenhet att göra.

/Maria- Sajtvärd Chinese crested ifokus

Anmäl
2011-09-10 12:03 #6 av: Sophey

Klart det kan ha med rumsrenhet att gora. Jag hade ett ****** att lara min ena hund att inte kissa pa balkongen, hon kissade verkligen ingenstans inomhus men pa balkongen...

Kommer inte ihag hur jag fick bukt pa det men jag har for mig att jag bara avbrot henne och tog ut henne direkt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.