Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
- God morgon/middag/kväll

God förmiddag 3 september

2011-09-03 11:20 #0 av: Fridaaaa

Kyligt ute idag. Ska ut en sväng med Lillan snart, passa på att upp i skogen innan jakten börjar, sedan vågar jag inte gå där mer :)
Sedan ska jag plocka iordning lite i huset, ser ut som ett bombnerslag igen!

Ha en tipptopp lördag!

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2011-09-03 11:25 #1 av: [iurochskur]

Min man har varit borta 2 dagar på en Tysklands resa i jobbet. Har tagit hand om hundarna och barnen helt själv. Känns skönt att ha klarat av det med tanke på mina krämpor. Men det ska sannerligen bli skönt med en extra hand här hemma. Och för att inte tala om saknaden när han varit borta...

Anmäl
2011-09-03 11:41 #2 av: [Zorita]

En härligt sval dag här (äntligen). Hösten har kommit, och den var välkommen i ett Spanien som var lite för varmt för mig.

Ska slappa lite på förmiddagen och sen blir det träning med hundarna. Tänkte klicka lite på balkongen först och sen se om jag tar ut en av dem till parken för extra träning.

Sambon pluggar hela dagen så jag är ensam, men ser fram emot i morgon då vi tänkte åka till en vacker liten stad där det finns badmöjligheter för hundarna. Vill ge fostervalpen några bra dagar innan det på onsdag bär av med henne till hundgården.

Anmäl
2011-09-03 17:21 #3 av: LinaK

Tjingtjong!

Idag har vi varit på Ullared och shoppat, till hundarna blev det: bajspåsar, en reflexväst till Algot, hundgodis och hundben Glad Till mig själv blev det ett duschdraperi, handdukar och hushållsartiklar (schampo, diskmedel och sådant tråkigt men nödvändigt)

Hundarna har varit hemma med husse, tror inte dom har gjort nått speciellt. Men om en stund ska vi bort till hundklubben och träna lite agility tänkte vi Glad

Förresten så har vi fått en ny "familjemedlem" , min sambos syster och hennes sambo som vi umgås mycket med har köpt sig en liten valp en söt blandras vid namn Hugo Glad Sigge och Algot har träffat valpen idag och det gick jätte bra. Tror dom kommer få det roligt ihop i framtiden.

Ha en trevlig Lördagskväll allihopa!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.