Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
O.T. OFF-TOPIC

OT:Fölunge utan mor!!

2011-08-30 16:58 #0 av: Emmieline

HJÄLP OSS HITTA EN NY MAMMA TILL GAMBRA !!!!!!!
Vårt lilla föl på 2 mån har mist sin mamma i helgen. Försöker på detta vis hitta ett sto som mist sitt föl och som skulle kunna ta sig an Gambra som behöver modersmjölk ett tag till. Skulle vara jättesnällt om ni kan sätta detta på er status så att det sprids och har vi tur så kanske det finns nån. isåfall kan de höra av sig på min mail: brigitteeriksson@hotmail.com


Anmäl
2011-08-30 23:43 #1 av: Forest

har du lagt ut denna på hästforum oxå finns även olika hästrasers egna forum? Hoppas det låser sig om inte får man ge ´mjölkersättning men ha en snäll häst som fostrar den lite som lekmamma/farbror. Så fick jag göra med mitt shettisföl som jag fick pga modern dog, men hade så snäll dponnyval som tog han under sina vingar på det sättet hade han skydd o lekkompis, bäste med D-ponnyn var att han viste om mattiderna så han ringde på mjölkklockan som jag hade satt upp  hagen just för detta. hahah o vad jag saknar honom än i dag värdens bästa Albin :) Sorry ot, hoppas det löser sig.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-08-31 09:02 #2 av: Emmieline

Ödeshögstrakten är fölet

Anmäl
2011-08-31 09:02 #3 av: Emmieline

har letat efter ett häst forum här

Anmäl
2011-08-31 10:41 #4 av: Forest

2 åh det är mina trakter :) jag har slutat med hästar sen 3 år tillbaka men jag ska dra lite i trådar o se om nån av dom har sto vet ett par som är väldigt bra mammor.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-08-31 17:12 #5 av: AnneN

Hästforum på iFokus:

http://arabiskafullblod.ifokus.se/

http://connemaraponny.ifokus.se/

http://engelsktfullblod.ifokus.se/

http://gotlandsruss.ifokus.se/

http://haflinger.ifokus.se/

http://irishcob.ifokus.se/

http://islandshast.ifokus.se/

http://kaspiskhast.ifokus.se/

http://naturalhorsemanship.ifokus.se/

http://newforestponny.ifokus.se/

http://ridtravare.ifokus.se/

http://shetlandsponny.ifokus.se/

http://shire.ifokus.se/

http://welshponny.ifokus.se/

 

 

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-08-31 17:16 #6 av: Forest

Har ni pratat med en hon har sålt av hästarna iaf dom 3 ston jag tänkte på. Rynkar på näsan

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-09-05 18:05 #7 av: Emmieline

fick detta medelenade i dag av fölets ägare

 

"Hejsan, vi testar just nu med ett sto med föl och ser om hon ev tar sig an Gambra också, och så ger vi ju mjölkersättning och fölpellets. Tack så hjärtligt för att du bryr dig, mvh Brigitte"

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.