Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
- God morgon/middag/kväll

Godmorgon 14 Juni

2011-07-14 08:58 #0 av: [iurochskur]

Idag träder fodervärdsavtalet i kraft för Luna. Ska ringa uppf. om någon timme. Så, igår hade vi jättemysigt. Var till stranden med vovvarna på kvällen och Luna kastade sig i med hull och hår. Shanti var mera reserverad och nosade ett par gånger innan hon slutligen vadade ut i vattnet. Men väl hemma blev det och tvätta av två sandiga vovvar.

Idag vaknade jag dock med kraftig huvudvärk i bakhuvudet och en förkylning. Inatt tog jag det tjocka täcket eftersom jag frös och skakade.

Hoppas eran dag är bra.

Kram!

Anmäl
2011-07-14 09:25 #1 av: Workingdog

Godmorgon!

Hoppas det går bra med avtalet :D

Om en timme ska jag ut med daghundarna, och sen bär det av till Gröna Lund med kusinerna som är här. Lär väl komma hem lite sent, menmen ska nog sätta ut 2 kaniner i hagarna innan jag går :)

Hoppas alla får en bra dag!

Bara för att jag sitter vid fel data, och det blir tråkigt utan bild får ni en liten bild på min lilla prinsessa här hemma! Kyss

/Mvh Jennifer

Medarbetare på Brukshundraser ifokus

 

Anmäl
2011-07-14 09:36 #2 av: [iurochskur]

#1 Vilken sötnos!

Anmäl
2011-07-14 10:24 #3 av: [iurochskur]

Nu så, Luna stannar här och kommer förhoppningsvis att stanna livet ut. Hon ska få två kullar hos uppfödaren och sen blir hon våran.

Anmäl
2011-07-14 11:47 #4 av: Kickilu

#3 Jag har inte varit inne här på ett tag och totalt missat att ni fått en vovve till. Hur gick det till? Jag har haft min nr 2 i ett år nu och ångrar mig inte för en dag. Kan tilläggas att det inte alla dagar varit helt smärtfritt och mycket bus blir det fast det goda väger upp allt.

Anmäl
2011-07-14 12:02 #5 av: [iurochskur]

#4 Vi letade efter hund nr 2 som sällskap till Shanti och fick ett svar av uppfödaren som äger Luna. Vi åkte dit och träffade Luna och blev förälskade i henne. Vi har haft henne på prov innan fodervärdsavtalet trädde i kraft. Idag är vi hennes fodervärdsfamilj tills hon fått två kullar. Ja, vissa dagar är det mera gruff än andra men i det stora hela fungerar det över förväntan. Det skiljer ju bara trots allt 5 månader mellan dom så det var en chansning.

 

Anmäl
2011-07-14 12:03 #6 av: [iurochskur]

#4 Här har du bild på dom båda tillsammans.

Anmäl
2011-07-14 12:37 #7 av: Kickilu

#6 Söta båda två som små sockertoppar. Vad är Luna för ras?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.