Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
HUNDAR I MEDIA

Lämnade hunden i het bil, får böter

2011-07-06 01:15 #0 av: AnneN

http://hd.se/bastad/2011/07/05/malmobo-lamnade-hunden-i-het-bil/

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-07-06 10:56 #1 av: UlrikaD

Att folk aldrig lär sig. Vad hände med sunt förnuft?

De behöver höja böterna rejält för vanvård av djur!

Anmäl
2011-07-06 11:49 #2 av: matte-mi

Jag tycker det har varit så många artiklar om just såna här händelser så folk borde ha lärt sig nu.

Jag läste i en bok att skillnaden (en av skillnaderna Flört) mellan människor och hundar är att hundar klarar kyla bättre än oss och vi klarar värme bättre än dem.

Anmäl
2011-07-06 13:56 #3 av: AnneN

#1 Ja det sunda förnuftet glömde nog en del folk hemma då de åkte iväg Rynkar på näsan

#2 Jo man kan ju tycka att folk skulle lärt sig, men tyvärr så är det ju så att vi människor ofta tänker "sånt händer inte mig" och innan man lärt sig att det kan hända alla inklusive en själv så kommer en del ha svårt att lära sig av andras misstag.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-07-06 15:03 #4 av: matte-mi

#3 Jo det är sant men man tycker ju att alla artiklar och varningar borde räcka. Men det gör det ju tyvärr inte Rynkar på näsan

Anmäl
2011-07-06 17:06 #5 av: Sophey

Jag kan lämna hunden i bilen med krav på att jag finner skugga, det är inte allt för varmt utomhus och jag är inte borta för länge annars om jag ska gå in och äta eller liknande äter jag eller dricker på en ute servering där jag kan ha hunden nära mig i skuggan annars blir det att vi tar med oss hem.

Det är som en vän som blev förbannad på en man som hetsade och var allmänt ond mot en hund som satt fast i en bil genom fönsterrutan, min vän fick betala böter för att mannen kände sig kränkt då han ska få göra vad han vill mot sin hund och sin bil.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.