Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
AKTIVITETER - Allmänt

[ENKÄT] Hur aktiv är du?

2011-05-04 20:41 #0 av: Michaela-N

Hej!
Här kommer en frågesport, hoppas så många som möjligt vill svara nu då ^^

Det handlar om hur aktiv du är med din/a hund/ar varje dag.


Anmäl
Fråga 1/8

Om du får säga det själv, anser du dig som aktiv med dina hundar? Fri tolkning på det ordet.

2011-05-04 20:48 #1 av: Tom-B

Jag tränar hunden varje dag i lydnadsdressyr.

Går med honom lös i stadsmiljö, vilket innebär ständig kommunikation husse/hund innan vi korsar en gata/väg.

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.


Anmäl
2011-05-04 21:23 #2 av: Forest

Jag har ju unghund snart 1 år därmed vart det att jag bara kör en gång i veckan eftersom vi går kurs i agillity men sen hoppas jag vi fattar mer o därmed går till klubben o kör kanske 2 gg per vecka :) Dok kör vi annat vardagslydnad och kontaktträning sök mm något gör vi varje dag förutom det leker vi mycket Flört o traskar ganska så mycket

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-05-05 21:34 #3 av: [Ronon-m]

Jag tränar weight pulling med Ozzi 3 dagar i veckan. Dagarna emellan det går jag promenader med inslag av lydnad och lite agility över fallna träd och egna hinder. Jag socialtränar mycket och just nu tränar jag på utställning ofta eftersom han ska ställas ut den 28:e maj :)

Anmäl
2011-05-06 10:48 #4 av: [iurochskur]

Jag tränar Shanti i target med klicker varannan dag (ibland varje dag). Sen tränad vi freestyle lika ofta. Agillity har vi börjat med lite smått så hon kan ordet hopp nu. Eftersom Shanti bara är 9 månader så kan vi inte träna henne så hårt.

Anmäl
2011-05-06 17:24 #5 av: [Driva]

Min hund kräver inte mycket, hon är glad bara av att ha sällskap.
Men jag övar lite spår, sök, klicker lite då och då. Ibland varje dag, ibland mer sällan.

Nu så går vi agility kurs och nästa vecka tänkte jag börja åka upp och träna lite mer regelbundet på klubben :)

Anmäl
2011-05-06 22:01 #6 av: Workingdog

Jag tränar varenda dag, på varenda promenad. Det blir oftast ett kort kort lydnadspass med båda hundarna. Jag stannar vid en fotbollsplan eller parkering etc. Då kör vi lite fritt följ, läggande och sen lite freestyle som avslutning. Jag tycker det är jättetråkigt att gå ut utan att göra något med hundarna. Så det blir ganska ofta men dom lider inte av det ;) Och JA dom kan ta det lugnt några dagar. Utan att jag aktiverar dom. Dock om det går för lång tid så blir dom rastlösa. Men inte så att dom klättrar på väggar. Men jag har ju en BC så inte så konstigt om hon blir rastlös efter några dagar ;)

Jag kör även letaövningar ett par gånger per promenad. Och riktigt träningspass blir ca 2-3 gånger i veckan. Då jag går ner till klubben och tränar antingen agility eller ett riktigt lydnadspass :)

/Mvh Jennifer

Medarbetare på Brukshundraser ifokus

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.