Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
OM IFOKUS

Om de problem som en del användare upplever

2011-01-26 18:27 #0 av: AnneN

Vi ser i trådar på olika platser att värdar, medarbetare och vanliga medlemmar drabbas av olika svårigheter när det gäller att använda iFokus. Det handlar till exempel om att det inte går att logga in, att det går långsamt och att det inte går att skriva artiklar. Vi känner till att problemen finns. Vi har försökt återskapa inloggningsproblemen och problemen att skriva artiklar utan att lyckas. Det verkar drabba en del användare, men inte alla. Det är svårt att lösa problem vi inte kan återskapa på något tillförlitligt sätt.

Många verkar mena att problemen började i slutet av förra året. Vi har såvitt jag vet inte gjort några ändringar i program som kan påverka att det skulle bli problematiskt då. Det vi däremot har sett, som har ändrats senaste tiden, är att vi är fler användare än någonsin. Vi har slagit rekord i både unika användare (672.000 den senaste månaden) och antal besök (1.227.000). Antal sidvisningar är cirka 25 procent fler nu än under stora delar av hösten. Vi vet inte hur det kan påverka stabiliteten i systemet och kan därför inte utesluta att det bidrar till problemen.

Som ni vet är vi i full färd med att bygga klart den nya versionen av iFokus. Där bygger vi om allt från grunden på en ny teknisk plattform. Arbetet har som vanligt tagit längre tid än vi har trott. Vår ursprungliga förhoppning var att kunna sjösätta den under slutet av förra året. I och med att det här arbetet pågår har vi undvikit att göra några programändringar i den gamla plattformen. Vi vet att det ofta har blivit instabilt när vi har gjort det och vill minska de riskerna. Därför kan vi inte lova att de problem ni nu ser kommer att lösas i gamla iFokus. Däremot ska de självklart lösas i nya plattformen.

Nu vill vi be om ert tålamod ytterligare ett tag så att vi hinner bli klara med nya iFokus-plattformen. Det kan innebära att en del inte kan skriva artiklar eller att det stundtals går långsamt. När det gäller svårigheter att logga in hoppas vi dock kunna lösa det i varje fall för sig.

Det här är kanske inte några direkt tröstande besked, men vi vill att ni ska veta att vi känner till de problem som finns och att vi bryr oss, men har svårt att göra något åt en del av dem just nu.

Skrivet av Niklas

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-01-26 18:49 #1 av: twinkime

Jag tror säkert att det gör sitt bästa för att áterstálla problemet. Tycker det är bra att de informerar oss!  =)

Anmäl
2011-01-26 19:28 #2 av: [4paws]

det var på tidne att ni berättade att ni haft problem

 

har haft svårt att logga in :/ men jag har lyckats logga in genom andra sajter på fokus och sen klickat mej vidare

Anmäl
2011-01-26 20:58 #3 av: Lenas-bus

2,Annars kan man gå in på support och fråga dom är snabba med svaren därFlört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.