Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
ALLMÄNT

Hur ofta?

2011-02-12 16:45 #0 av: twinkime

Hur ofta köper du saker till din hund? Glad Och vad brukar du köpa?

Anmäl
2011-02-12 16:57 #1 av: Forest

förutom foder o ben av olika slag. Så köper jag ofta hem någon annan leksak. Nu sist vart det en boll som piper den köpte jag på ÖB billig, pga fd bollar slaktades av grannens bollgalning till hund så kommer denna få vara hel. Annars köper jag itne så mycket ofta har jag redan saker men visst bra pris då köper jag men inte onödiga prylar för då ligger dom bara o skräpar Flört. Trimmer fick jag i julklapp den är till hundarna men oxå till matte slipper jag klippa med sax :)

Jag har en lista jag skriver upp lie på. Idag hamna bla klosax på listan men har oxå satt upp nytt täcke på listan inget "måste nu" men behövs nästa vinter :)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-02-12 17:12 #2 av: MoaW

Jag brukar inte köpa så ofta, utan sparar istället så att jag har pengar när det är nåt dom verkligen behöver. tex. så köper jag inte massa leksaker, dom får ha dom dom har och gamla strumpor och sånt (hundarna ser ju ingen skillnad Tungan ute) halsband syr jag och koppel får dom ha sålänge de håller, och så spar jag pengarna till kurser istället. Men behöver dom något så köper jag ju Glad

Anmäl
2011-02-12 17:25 #3 av: [Vargnatt]

Köper inte saker så ofta förutom mat och godis. Det brukar väl bli när han fyller år eller till jul annars, då blir det nån leksak Glad. Fast självklart köper jag om det är något som behövs Glad.

Anmäl
2011-02-12 17:25 #4 av: Fridaaaa

Blir något grisöra eller tuggpinne eller liknande ibland och ibland någon ny pipleksak :D

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2011-02-12 17:34 #5 av: Hera

Köper i princip aldrig annat än tuggeben och torrfoder.
Leksak köper jag om de han har hemma går söner.

Eller jo, vid jul brukar han få en ny leksak.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2011-02-12 19:34 #6 av: AnneN

Jag köper saker vid behov, men känner jag mig "rik" någon gång så brukar jag köpa något lite extra till djuren.

Nu börjar det snart vara dags att byta ut de trasiga leksakerna här hemma igen, så fort de slutar pipa så dissikerar hon dem, men så länge de låter brukar de få vara hela Skrattande

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-02-13 01:13 #7 av: Vosjes

Förutom foder, tuggmaterial och annat vardagligt blir det nog ett par bollar då min hund är bollgalen och eventuellt ett nytt halsband om jag hittar någonting super fint som jag fastnar för ordentligt.

Annars handlar vi inte speciellt mycket.

Med vänliga hälsningar, Sophia
Medarbetare på Matlust och Exotiska djur

Anmäl
2011-02-13 20:12 #8 av: Sophiies

Hahaha, allt för ofta skulle jag nog säga. Men oftast är det saker som faktiskt behövs, såsom godis, klicker (som har en förmåga att försvinna) och godis. Men även koppel och annat också.

Anmäl
2011-02-13 23:00 #9 av: Forest

8 jag skaffa en nyckelring med snöre som man drar ut, himmla smidig att ha klickern i den då kan man ha den i handen o den tappas inte utan den hänger alltid på jackan.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.