Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
BETEENDE

Löpning och juckande?

2011-02-21 14:31 #0 av: Gonee

Hej alla,

Nu är det så att Alexa löper igen efter att ha blivit mamma i september..Våran chihuahuatik som är snart 7 månader har inte börjat löpa.. inget vad jag har märkt än. Alexa är jätte snäll mot Fiona fast hon löper och allt det där. Hon har löpt i ca 2 veckor nu och jag antar att hon är i höglöpet nu.. för hon har börjat jycka på Fiona.. Inte på elakt vis utan bara jyckar i luften. Fiona är alldelse för liten för att komma till hennes höjd.. Alexa är en amstafftik.. Jag har liksom sagt ifrån att hon inte ska göra det.. Eller borde jag bara låta dom vara.. Fiona leker med henne hur mycket som helst.. jag tror inte att hon fattar vad Alexa håller på med när hon jyckar.

Anmäl
2011-02-21 14:36 #1 av: Yezz-an

Säg ifrån!!

Anmäl
2011-02-21 14:42 #2 av: AnneN

Jag säger som #1 säg ifrån, juckandet är en överslagshandling som kan ha många olika orsaker, tex löp (pga hormonerna), stress, över/understimulering, mm.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-02-21 14:43 #3 av: Gonee

Jo det är de jag har alltid gjort med alla hundar vi har haft.. Men jag tänkte på om Alexa försöker visa Fiona något med sitt jyckandes. Har aldrig haft två tikar samtidigt förut så kan inte riktigt detta med att tikar jyckar på varann.. Detta är andra gången idag som hon har jyckat på hela två veckor.. Så det händer inte ofta..

Anmäl
2011-02-21 14:56 #4 av: Hera

Är jyckande samma sak som juckande? HAr aldrig sett den stavningen förr :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2011-02-21 14:58 #5 av: Gonee

haha det är nog samma sak :D eller pratar vi om olika saker.. nee men skämt åt sido så menarde jag juckade :D

Anmäl
2011-02-21 14:59 #6 av: Hera

Okey Tungan ute

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2011-02-21 15:07 #7 av: AnneN

#5 Jag fixade till det i rubriken så det blir lättare för sökmotorer att hitta.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-02-21 15:40 #8 av: Gonee

#5 Tack Anne

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.