Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

ALLMÄNT BETEENDE AKTIVITETER - Allmänt - Agility, Freestyle, Rallylydnad & Frisbee - Klicker, Träning & Trix - Lydnad & Bruks - Jakt, Spår & Sök - Weight pull & Drag - Utställning KURSER & INSTRUKTÖRER KLUBBINFO HUNDTRÄFFAR VETERINÄR, SJUKDOMAR & HÄLSA FÖRSÄKRINGAR HUNDMAT - Hundgodis & recept HUNDEN OCH LAGEN - Varning för oseriösa personer i hundvärlden VALPAR & AVEL HUNDFOTON & FILMKLIPP HUNDAR I MEDIA BOK- & FILMTIPS LÄNKTIPS PRESENTATION AV HUNDAR & MEDLEMMAR R.I.P HUNDAR VI MINNS GRATTIS! VECKANS FRÅGA ANNONSER - Info - Annonser - Köpes, Säljes, Bytes - Annonser - Tjänster erbjudes/sökes EFTERLYSNINGAR - Info - Efterlyses - Försvunna/Upphittade hundar - Efterlyses - Släktingar till din hund O.T. OFF-TOPIC - God morgon/middag/kväll - Dagens ros OM IFOKUS - Info från andra iFokussajter OM SAJTEN - Lekar på sajten
SAJTEN & IFOKUS

God hundig jul!

2016-12-24 02:04 #0 av: AnneN

Nu är det julafton 2016!

Vi önskar er alla både två- & fyrbenta en riktigt god jul! 

Påminner även om att se upp med allt som kan vara farligt för hunden under julfirandet, tex den salta julmaten, julklappssnören, julgranspynt, mm, det kan ni läsa mer om i denna artikel.

Hur firar du och din hund/ar julen?

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2016-12-25 20:14 #1 av: AnneN

Här firades julaftonen några få timmar på eftermiddagen hos ena svägerskan m familj, tyvärr fick hundarna stanna hemma då hennes man är väldigt allergisk mot pälsdjur. 
Innan vi gick hemifrån så fick alla 4 hundar en ordentlig rastningsrunda och lite bus i snön. Samma sak när vi kom hem igen och efter buset i snön så fick alla hundarna varsitt tuggben i julklapp så då var de sysselsatta och nöjda resten av kvällen Glad

Brukar köpa nya leksaker till hundarna i julklapp varje år, men i år fick det räcka med att de trots rensning vid flytten i höstas har en hel låda full med leksaker, så kändes inte som att de behövde fler just nu.

Resten av julhelgen består av att vara hemma och mysa, busa, träna och slappa med hundarna och de andra djuren (sambon får också vara med på ett hörn) Skrattar

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2016-12-26 12:45 #2 av: Maja2

Här blev det inte som jag hade planerat. Jag skulle firat jul tillsammans med äldre dottern, hennes sambo och 15 personer till, men det blev så att jag stannade hemma med hundarna. De fick tag på, och åt i sig sempett (ett vaniljkrämspulver) kvällen före julafton. Pulvret innehåller socker, helmjölkspulver, skummjölkspulver och tillsatt mjölkprotein. Det ska lösas upp i tillräcklig mängd vätska, annars blir det som ett klister. Jag kom upp från tvättstugan, och tre av hundarna hade stora klisterklumpar i och runt munnen.  Fick jobba ordentligt för att få bort det. 

julaftons morgon hade en av hundarna diarré, en annan svullen buk, en tredje hade ont i magen under natten, men verkade kry. Den fjärde, rottisen, visade inget förrän på eftermiddagen, då han började spy klumpar. Det hängde på tråden att jag skulle måst åka till Luleå djursjukhus, men det slapp vi. Som sagt ... blev inte som planerat.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.