Annons:
Etikettsajten-ifokus
Läst 7477 ggr
AnneN
2016-12-24 02:04

God hundig jul!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nu är det julafton 2016!

Vi önskar er alla både två- & fyrbenta en riktigt god jul! 

Påminner även om att se upp med allt som kan vara farligt för hunden under julfirandet, tex den salta julmaten, julklappssnören, julgranspynt, mm, det kan ni läsa mer om i denna artikel.

Hur firar du och din hund/ar julen?

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Annons:
AnneN
2016-12-25 20:14
#1

Här firades julaftonen några få timmar på eftermiddagen hos ena svägerskan m familj, tyvärr fick hundarna stanna hemma då hennes man är väldigt allergisk mot pälsdjur. 
Innan vi gick hemifrån så fick alla 4 hundar en ordentlig rastningsrunda och lite bus i snön. Samma sak när vi kom hem igen och efter buset i snön så fick alla hundarna varsitt tuggben i julklapp så då var de sysselsatta och nöjda resten av kvällen 🙂

Brukar köpa nya leksaker till hundarna i julklapp varje år, men i år fick det räcka med att de trots rensning vid flytten i höstas har en hel låda full med leksaker, så kändes inte som att de behövde fler just nu.

Resten av julhelgen består av att vara hemma och mysa, busa, träna och slappa med hundarna och de andra djuren (sambon får också vara med på ett hörn) 😃

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Maja2
2016-12-26 12:45
#2

Här blev det inte som jag hade planerat. Jag skulle firat jul tillsammans med äldre dottern, hennes sambo och 15 personer till, men det blev så att jag stannade hemma med hundarna. De fick tag på, och åt i sig sempett (ett vaniljkrämspulver) kvällen före julafton. Pulvret innehåller socker, helmjölkspulver, skummjölkspulver och tillsatt mjölkprotein. Det ska lösas upp i tillräcklig mängd vätska, annars blir det som ett klister. Jag kom upp från tvättstugan, och tre av hundarna hade stora klisterklumpar i och runt munnen.  Fick jobba ordentligt för att få bort det. 

julaftons morgon hade en av hundarna diarré, en annan svullen buk, en tredje hade ont i magen under natten, men verkade kry. Den fjärde, rottisen, visade inget förrän på eftermiddagen, då han började spy klumpar. Det hängde på tråden att jag skulle måst åka till Luleå djursjukhus, men det slapp vi. Som sagt … blev inte som planerat.

Upp till toppen
Annons: