Annons:
Etikettsajten-ifokus
Läst 12106 ggr
AnneN
2015-12-23 13:02

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar väl till påska. Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar väl till påska.

**GOD JUL
&

GOTT NYTT ÅR**
🎁önskar vi er alla! 

Hur firar ni julen & nyåret med era hundar? Får de smaka av julmaten? Får de julklappar?  Är de rädda för fyrverkerier? Åker ut till stugan? Eller hittar ni på något helt annat?

Mina hundar får smaka lite av julmaten (självklart bara de delar som inte är farliga för dem), de får även varsin julklapp i form av nya leksaker + något gott ben att gnaga på 🙂 Sedan firar vi julaftonen en stund hos ena svägerskan och då är hundarna hemma och gnager på sina ben.

Velvet älskar allt som låter så nyårsaftonen är hon i 7:e himlen och tror att det är en massa roliga leksaker som smäller, tjuter och har sig (tokiga hund), Valle hade inte kunnat bry sig mindre om fyrverkerierna även om det smäller ibland då man rastar hundarna på dagtid vid nyår så fortsätter han bara lugnt att nosa på marken eller busa/träna med mig utan att ens reagera på oljuden.
Men nyårsfirandet för oss består av en lugn dag/kväll med god mat, filmmaraton och mys med sambon och djuren i soffan trots att inget av våra djur är rädda för fyrverkerierna så väljer vi att vara hemma med dem och bara mysa.🙂

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Annons:
Fridaaaa
2015-12-24 09:46
#1

Detsamma!
Vi ska till svärgska med familj och några till en snabbis, sedan till sambons farfar och sedan ner till mina föräldrar :)
Lillan är hemma, svärmor tar ut henne och fixar med henne under dagen och Roxy & Happy är med :D

 Medarbetare: Sällskapskaniner, Support.

komigentammie
2015-12-24 22:05
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Hur firar ni julen & nyåret med era hundar?
Julen: hemma tills e.m. sen några timmar hos min mammi & hennes hund sen kvällen + natten hemma igen. 

Nyår: hemma hela dagen, kvällen & natten. Så få promenader som möjligt, vår hona är superrädd & stressad av allt smällande. Tyvärr! Det är mycket förberedelser & så inför nyår för oss.

Får de smaka av julmaten?
Lite smått & gott blir det. 

Får de julklappar?
Jarå, det är klart de ska ha 😉

Är de rädda för fyrverkerier? Åker ut till stugan? Eller hittar ni på något helt annat?
Ena är väldigt rädd, unghunden reagerar smått & tredje kunde inte brytt sig mindre typ. Kanske ändrats till i år, vi får väl se. Vi brukar dra för, ha tv igång, göra annat än vänta.

Hundar, råttor, katter, bodyart, shopping, veggiemat. Skrattar

Upp till toppen
Annons: