Annons:
Etikettsajten-ifokus
Läst 6393 ggr
Fridaaaa
2011-07-15 12:03

Medarbetare - Fridaakesson

Denna artikeln handlar om mig, Frida, som är medarbetare här på blandrashundar.ifokus. Tänkte att det kunde vara kul för er medlemmar att veta lite om oss medarbetare.

Vem är då jag? Frida heter jag, är född 1990, så fyller 21 år detta året.
Kommer ifrån Sölvesborg, men bor numera utanför Ronneby, ute på landet såklart, gillar inte att bo i en stad.

Har alltid varit intresserad av hundar och djur överlag. Fick t.ex min första katt när jag var 3-4 år gammal. Min familj skaffade hund samma år som jag fyllde 9 år, en blandrashane mellan labrador, setter, springer spaniel och vorsteh, han såg mest ut som en labrador med vorsherfärg. Men jag har alltid haft hundar runt omkring mig.

Hösten 2006 började jag på naturbruksgymnasiet i Blekinge, inriktning smådjur/hund, lärde mig en del där. Hade då bland annat Lillan (min nuvarande hund) med mig dit. Tog studenten 2009, har varit arbetssökande sedan dess.

Mina intressen är såklart hundar, men även andra djur som t.ex kanin, marsvin mm, älskar även att fotografera, datorn, promenera i skogen mm.
Fotografera har jag älskat de senaste 4-5 åren tror jag. Har 1 hund, 2 katter, 4 marsvin, 5 kaniner, 5 hönor och 1 tupp.

Hunden heter Lillan, och är en 3 ½ årig sankt bernhardstik. Det är min pojkväns mamma som har fött upp henne. Började ta med Lillan till skolan när hon var runt 14 veckor gammal. Sedan tränade jag henne en hel del och det var mest jag och min pojkvän som pysslade med henne så vi fick henne då min pojkväns mamma inte hade tiden till henne (hon hade då mamman och helsyster från en annan kull samtidigt). 
Jag tränar lite blandade trix med Lillan,tränade även lydnadsklass 1 med henne i skolan, gick hyfsat bra, även tränat blodspår vilket hon älskar. Hon är väldigt pigg och alert hund, reserverad mot främlingar men helgo mot oss och dem hon litar på. Tror att hon är liten ibland och vill gärna ligga i sängen om hon får.

Det var en del om mig.

 Medarbetare: Sällskapskaniner, Support.

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
[Forest]
2011-07-17 12:32
#6

Trevlig läsning om dig Frida Glad

Annons:
Fridaaaa
2011-07-17 13:12
#7

#6 Roligt att du tycker det Glad

 Medarbetare: Sällskapskaniner, Support.

Honestyisdead
2011-08-23 18:29
#8

Kul med lite fakta om dig :)

Upp till toppen
Annons: